Återskapa underlivet efter förlossning med intimkirurgi hos AK Nygart i Malmö

Vad är intimkirurgi?

AK Nygart i Malmö genomför intimkirurgi på både män och kvinnor. Med intimkirurgi menas området på och omkring könet. De vanligaste när det gäller kvinnor är fettsugningar av venusberget, blygdläppsplastiker och försnävningsoperationer efter förlossningsbesvär. De vanligaste ingreppen för män är förlängnings- och förtjockningsoperationer, men även fettsugningar.

Anledning till att genomgå intimkirurgi kan vara såväl funktionella som estetiska. T ex. vid obehag och smärtor vid tryck och skavbesvär vid utövande av sporter som t ex. ridning, men även klädesplagg som sitter åt och kan ge obehag.

Vad händer hos oss?

Vid det första konsultationsbesöket hos AK Nygart i Malmö tar din kirurg reda på om du har några problem med urinvägarna eller med några sexuella funktioner och diskuterar intimkirurgi tillsammans med dig dina problem.

Vi diskuterar vidare dina önskemål, går igenom hur operationen går till och svarar på dina frågor. Du får bland annat information om vad det kan kosta och hur lång väntetiden är i Malmö.

Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar också om dina förväntningar.

*Vi vill understryka att intimkirurgi inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.