Toppklassig armplastik hos specialiserade plastikkirurger med 20 års erfarenhet

En armplastik* syftar till att förbättra form och reducera hudöverskott på över-armarna. Ibland kombinerar man armplastik med fettsugning för att tunna ut fettöverskottet och sedan avlägsna överskottshud. Det finns flera skäl till armplastik, oftast är det på grund av hudöverskott på överarmarna, exempelvis ökad ålder eller viktnedgång.

Vad händer hos oss?

Vid en konsultation förmedlar du dina önskemål till en koordinator eller till plastikkirurgen, som på ett överskådligt sätt kan förklara hur armplastik går till och vilka risker som en operation kan innebära. Han eller hon gör sedan en bedömning av hur goda förutsättningarna är för en operation och vilket resultat som går att åstadkomma.

Det är mycket viktigt att du avstår helt från rökning minst fyra veckor före din armplastik operation och lika länge efter operation då rökning försämrar sårläkningen och ökar risken för infektion. Under en vecka före och en vecka efter operation ska du undvika att ta preparat som ökar blödningsbenägenheten, som t ex Magnecyl, Treo, Ipren, Omega 3 och E-vitaminkapslar.

*Vi vill understryka att armplastik inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.