Plastikoperationer: fettsugning, bukplastik och arm/ ben operationer

EN HARMONISK SILUETT ÄR ETT IDEAL FÖR BÅDE MÄN OCH KVINNOR. KROPPENS FORM OCH PROPORTION HAR INFLYTELSE FÖR VÅRT VÄLBEFINNANDE OCH SJÄLVFÖRTROENDE.

KOSMETISK FETTSUGNING

Med modern kirurgi och teknik inom fettsugning har drömmen om att kunna göra om kroppsformen blivit möjlig. Även om du är smal kan du fortfarande ha fettdepåer på magen, kärlekshandtag vid sidorna, fett på ytter- eller insidan av låren eller fett på halsen.

Fettdepåer kan kräva kosmetisk kirurgi. Valet av behandlingsstrategi beror på dina önskemål och på vad som rent estetiskt kommer att ge bäst resultat*.

OPERATION AV SLAPPT MAGSKINN

Graviditet, fetma och större viktminskningar eller vanligt åldrande gör att magen ändrar form. Med åldern försvinner hudens elasticitet och magen kommer att förlora form och fasthet. Bukplastik är ett kirurgiskt sätt för att ta bort överflödig hud på din mage.

Slapp bukvägg är relativt vanligt efter en graviditet, under en bukplastik stramas musklerna i magen upp och man tar bort slappt magskinn – med en stor eller en liten bukplastik.

 

*Vi vill understryka att en behandling inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.