Stora och små bröstlyft på AK Nygart

Önskan om bröstlyft handlar för många kvinnor att återskapa bröstens ungdomliga form.

Efter graviditet och amning, viktminskning och med tidens åldrande förlorar brösten ofta sin fasthet, fyllighet och form. Dessutom förlorar huden elasticitet. Har dina bröst blivit slappa eller hängiga, men du fortfarande är nöjd med storleken, så kan ett bröstlyft vara något för dig.

Ett bröstlyft i Malmö kan givetvis också kombineras med en bröstförstoring med implantat som kommer att skapa eller återställa den naturliga fylligheten i brösten. Läs mer om bröstlyft i kombination med bröstförstoring under patientinformation.

KONSULTATION OM BRÖSTLYFT

Vid konsultationen kommer du och kirurgen i Malmö identifiera dina förväntningar och få svar på vad som är kirurgiskt möjligt. Din ursprungliga bröststorlek och bröstplacering kommer även ha betydelse för hur dina framtida bröst kommer att se ut. Tillsammans planerar ni en eventuell operation.

STORA OCH SMÅ BRÖSTLYFT

Kvinnor som söker för bröstförminskning har ofta stora besvär från rygg och axlar, medan kvinnor som söker för bröstlyft mer lider av bröstens utseende. En bröstförminskning och ett bröstlyft är liknande ingrepp, men vid ett bröstlyft avlägsnas huvudsakligen endast hud, medan man vid en bröstförminskning även avlägsnar körtelvävnad*.

ETT SÄKERT FÖRLOPP

På AK Nygart i Malmö är vi experter inom kosmetisk bröstkirurgi och våra duktiga plastikkirurger har lång erfarenhet av alla typer av kosmetiska bröstlyft. Under hela processen kommer du som vår patient att vara i kontakt med högt utbildad personal. Exempelvis pratar du med kirurgen i Malmö redan inom det första dygnet efter ditt bröstlyft. Det ger trygghet och garanterar att du får en bra behandling.

 

*Vi vill understryka att ett bröstlyft och en bröstforminskning inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.