Trygghetsgaranti

Därför gör vi vårt yttersta för att du ska känna dig säker. I samråd med dig tar vi fram ett sätt att arbeta för att kunna ge dig det resultat du drömmer om. Därför erbjuder vi TRYGGHETSGARANTI.

trygghetsgaranti för bröst

VAD ÄR AK NYGARTS TRYGGHETSGARANTI?

AK Nygart strävar efter att ha världens nöjdaste kunder. Med sig själva. Det är därför viktigt att våra kunder känner sig trygga med att ha valt AK Nygart och det resultat som behandlingen/operationen medför. AK Nygart erbjuder därför våra kunder kostnadsfri korrektionsoperation av eventuella oönskade resultat och komplikationer kopplat till den primära operationen genom vår Trygghetsgaranti.


VAD INKLUDERAS I AK NYGARTS TRYGGHETSGARANTI?

AK Nygarts Trygghetsgaranti Bröstförstoring & Bröstförstoring+Lyft omfattar följande oönskade resultat och komplikationer till följd av operationer utförda hos AK Nygart:

  • Kapselkontraktion
  • Onormal ärrbildning
  • Post-operativa blödningar
  • Post-operativa infektioner
  • Rotation
  • Ruptur
  • Dubbelbubbla

AK Nygarts Trygghetsgaranti Bröstförstoring & Bröstförstoring+Lyft omfattar inte:

  • Sekundär töjning av huden beroende på nedsatt hudelasticitet (exempelvis på grund av graviditet, åldrande, kraftig viktförändring eller bottoming out)
  • Normal ärrbildning
  • Kapselkontraktion, i de fall där kunden redan har haft en eller flera kapselkontraktioner innan trygghetsgarantin tecknas

Det är ansvarig kirurg som utför bedömning avseende om korrektionsoperation ska genomföras baserat på ovan kriterier. En korrektionsoperation avser endast en korrigering av ursprunglig operation och kan ej innefatta en utökad operation i form av tillägg av ytterligare operation eller byte av implantat (storlek, form).

 

HUR LÄNGE GÄLLER AK NYGARTS TRYGGHETSGARANTI OCH VAD KOSTAR DET?

Trygg1 – Ingår kostnadsfritt för alla våra operationer

För att alla AK Nygarts kunder ska känna en trygghet med slutligt resultat inkluderas en trygghetsgaranti under en 12-månaders period efter den primära operationen har utförts.

Trygg5 – 6000 SEK

AK Nygart erbjuder ett utökat skydd som inkluderar kostnadsfria korrektionsoperationer för att våra kunder ska känna full trygghet med sitt beslut att bli kund hos AK Nygart. Trygg5 innebär att patienten har möjlighet till kostnadsfri korrigering under en 60-månaders period efter att den primära operationen har utförts.

Trygg10 – Ingår vid köp av pågående bröstförstorings kampanj t.o.m. 31/12-2018. Gäller endast vid bröstförstoring och kan inte kombineras med andra erbjudande.

AK Nygart erbjuder ett utökat skydd som inkluderar kostnadsfria korrektionsoperationer för att våra kunder ska känna full trygghet med sitt beslut att bli kund hos AK Nygart. Trygg10 innebär att patienten har möjlighet till kostnadsfri korrigering under en 120-månaders period efter att den primära operationen har utförts.