Hur väljer man bröstimplantat?

Att välja implantat är en process som du med din plastikkirurg diskuterar tillsammans, men som i slutändan är ditt val. På AK Nygart erbjuder vi Mentor och Motiva bröstimplantat anatomiska bröstimplantat (även kallat droppformade bröstimplantat) och runda bröstimplantat. Vi har över tjugo års erfarenhet av bröstoperationer och finns alltid för att ge dig professionell och tryggt råd.

Motiva bröstimplantat

På AK Nygart använder vi oss främst av Motiva bröstimplantat och Mentor. Dessa är de implantatmärkena på marknaden som är bäst i test. Det är viktigt för oss att ha hög kvalitet och säkerhet på de bröstimplantat vi erbjuder.

Under en konsultation så går en plastikkirurg igenom skillnaderna mellan exempelvis ett Motiva bröstimplantat och ett Mentor bröstimplantat. Att ha den allra högsta kvaliteten är otroligt viktigt för oss på AK Nygart. Du väljer själv vilken storlek och form du vill ha, tillsammans med en plastikkirurg eller med en sjuksköterska.

Anatomiska bröstimplantat/Droppformade bröstimplantat

På AK Nygart har vi utfört 20 000 bröstförstoringar med anatomiska bröstimplantat. De kallas även droppformade bröstimplantat. Du kan välja mellan 12 olika former och stilar av anatomiska bröstimplantat.

Du kan välja mellan så många olika former för att vi bäst ska kunna anpassa bröstimplantatet efter din kropp. Anatomiska bröstimplantat kallas droppformade bröstimplantat eftersom de formas mer naturligt och som riktiga bröst, de formas som vanliga bröst.

Runda bröstimplantat är när en patient mer strävar efter en mindre naturlig och mer definierad stil på sina bröst. På AK Nygart har vi alla typer av implantat.

För att veta mer, boka en gratis konsultation med en kunnig pastikkirurg HÄR, för att veta mer om vad som passar just dig.