Bröstförstoring och silikonbröst i Malmö – större bröst med bröstimplantat

På AK Nygart i Malmö är vi experter i kosmetisk bröstförstoring. Vi utför omkring 1000 bröstförstoringar om året. Våra plastikkirurger har lång erfarenhet av kosmetisk bröstförstoring.

Bröstförstoring med bröstimplantat är en av de mest eftertraktade kosmetiska operationer överhuvudtaget. Antalet utförda bröstförstoringar i Skåne och övriga Sverige ökar snabbt. Det är vår erfarenhet att patienterna är mycket nöjda med resultaten av deras bröstförstoringar. Vi är stolta över vår höga patienttillfredsställelse i Malmö.

Säker bröstförstoring

Funderar du på bröstförstoring med implantat ska du veta att säkerheten och kvaliteten på bröstförstoringen är bättre än någonsin. Nu är det enklare, säkrare och mer vanligt att genomgå en bröstförstoring med implantat jämfört med bara för 5 till 10 år sedan.

ulf garpered

Vi lyssnar på dina önskemål för att få större bröst

Det kan finnas flera skäl till att få större bröst. Valet av en bröstförstoring kan bland annat handla om:

  • Ändra formen på brösten
  • Skapa mer volym eller återställa förlorad fyllighet i brösten efter amning, alltså skapa större bröst
  • Eller önskan om att göra brösten mer lika, alltså skapa ökad symmetri

Med vägledning från vår plastikkirurg bestämmer ni vilken lösning som passar bäst utifrån dina kroppsliga förutsättningar och dina önskemål om bröstförstoringen.

En bröstförstoring med bröstimplantat hos AK Nygart kan kombineras med ett bröstlyft.

Ett tryggt förlopp

På AK Nygart i Malmö möts du av personlighet, professionalism och ett engagerat team av sköterskor och kirurger. Efter din bröstförstoring kontaktar kirurgen personligen dig redan samma kväll och hör så att allt är bra med dig. Vi är måna om du får trygghet och god omvårdnad hos oss.

Vi är inte nöjda förrän du är nöjd. Detta är utmärkande för AK Nygart i Malmö, att vi alla arbetar mot samma mål så långt det är möjligt: att du ska bli nöjd.

Före / efter bilder från bröstförstoringar

FÖREEFTER
FÖREEFTER

SE MER FÖRE OCH EFTER BILDER HÄR

Vi vill understryka att en bröstförstoring inte garanterar samma resultat för alla.

KVALITETSIMPLANTAT

På AK Nygart i Malmö använder vi i första hand bröstimplantat av märket Motiva – ett av de mest beprövade implantatmärken på marknaden. Vi använder enbart silikonimplantat för bröstförstoringar eftersom de ger den största säkerheten, det vackraste kosmetiska resultatet och de mest naturliga mjuka brösten.

LIVSTIDSGARANTI PÅ BRÖSTIMPLANTAT

Motiva har livstidsgaranti på bröstimplantat.

Du är alltid välkommen att kontakta vår patientkoordinator i Malmö om du har frågor på 040-26 30 00.

FINANSIERINGSHJÄLP

AK Nygart erbjuder i samarbete med MoneyGo en möjlighet för våra kunder att få sin bröstförstoring på avbetalning inkl. 5 års trygghetsgaranti fr. 1 499 kr / mån ränte- och avgiftsfritt. Läs mer.

*Vi vill understryka att en bröstförstoring  inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.