BRÖSTOPERATION HOS AK NYGART – STÖRRE BRÖST MED BRÖSTIMPLANTAT

PÅ AK NYGART ÄR VI EXPERTER I KOSMETISK BRÖSTFÖRSTORING. VI UTFÖR OMKRING 1000 BRÖSTOPERATIONER I MALMÖ VARJE ÅR. VÅRA PLASTIKKIRURGER HAR LÅNG ERFARENHET AV KOSMETISK BRÖSTFÖRSTORING OCH DU KAN VARA SÄKER PÅ ATT DIN BRÖSTOPERATION UTFÖRS AV PROFFS OCH KVALIFICERAD PERSONAL.

En bröstoperation kan också skapa mer symmetri mellan dina bröst. På AK Nygart utför vi flera olika typer av bröstkirurgi*.

Här kan du se de olika alternativen och få mer information om bröstkirurgi: Bröstförstoring, bröstvårtor, bröstlyft.

En bröstoperation i Malmö sker i samråd med en proffessionell kirurg som arbetat i flera år och har ett gott rykte av proffessionalism och erfarenhet av att utföra en bröstoperation. En bröstoperation är en högst personlig upplevelse som skiljer sig väldigt mycket från person till person. För att du ska bli helt nöjd med din bröstoperation behöver du först göra en icke-bindande konsultation för att veta exakt vad det är du vill ha, och vad som är möjligt. En bröstoperation i Malmö hos AK Nygart är ett beslut som helt är upp till patienten och sker i samråd med vad plastikkirurgen bedömer är rimligt och möjligt.

 

*Vi vill understryka att en bröstoperation i Malmö inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.