Pannlyft/ögonbrynslyft

Våra plastikkirurgerna på AK Nygart i Malmö har mångårig erfarenhet av att utföra pannlyft och ögonbrynslyft.

Vad är pannlyft och ögonbrynslyft?

Många som söker råd kring tunga övre ögonlock behöver egentligen göra ett pannlyft eller ögonbrynslyft. Operationen görs för att ändra ögonbrynens höjd och riktning och för att minska de så kallade bekymmersrynkorna mellan ögonbrynen.

En ökad tyngd av de övre ögonlocken eller sänkning av ögonbrynen kan vara medfödd eller ett resultat av åldrande och behandlas i första hand med pannlyft och ett ögonbrynslyft*.

Vad händer hos oss?

Vid ett första besök hos oss i Malmö träffar du en plastikkirurg som lyssnar på dina önskemål kring ett eventuellt pannlyft eller ögonbrynslyft. De går igenom operationen och svarar på dina frågor. Det är viktigt att du har realistiska förväntningar och får information om vilka områden som kommer att förbättras om du är intresserad av ett ögonbrynslyft eller pannlyft. Vid besöket får du även information om vad ingreppet kan kosta, våra väntetider i Malmö mm.

Du kommer också att få fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd och eventuella tidigare sjukdomar och operationer.

Om du väljer att gå vidare med en operation hjälper vi dig att boka en operationstid.

 

*Vi vill understryka att ett pannlyft eller ögonbrynslyft inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.