Näsoperation i Malmö

Näsplastik är ett av de vanligaste ingreppen inom den estetiska kirurgin. En näsoperation görs av estetiska eller funktionella skäl eller en kombination av dessa. Vanliga önskemål när det gäller näsoperation är till exempel att minska näsans storlek, avlägsna en puckel på näsryggen, förändra nästippens utseende eller höja en hängande nästipp*.

Vanligt när det gäller funktionella näsoperationer är att räta ut en sned nässkiljevägg eller att minska de så kallade näsmusslorna för att förbättra andningen genom näsan.

Vad händer hos oss?

Du kommer på konsultation hos en plastikkirurg i Malmö som lyssnar på dina önskemål, går igenom planeringen av en eventuell näsoperation i Malmö och svarar på dina frågor.

Vid besöket får du även information om vad en näsoperation i Malmö kan kosta, våra väntetider mm. Du kommer också att få fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd och eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Om du väljer att gå vidare med en operation ordnar vi en operationstid som passar dig.

Då näsan har en sådan central plats i ansiktet kan resultatet av en näsoperation bli en dramatisk förändring av utseendet. För att du ska få en realistisk uppfattning om hur du kan komma att se utmed din ”nya” näsa använder vi datorbildbehandling vid en näsoperation i Malmö. Genom att manipulera en bild kan vi innan operationen åskådliggöra olika tänkbara formförändringar av näsan.

 

*Vi vill understryka att näsplastik inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.