Läppkirurgi

Hos AK Nygart i Malmö har vi mångårig erfarenhet av läppkirurgi och läppförstoring.

Anledningarna till en läppförstoring eller läppkirurgi är många. Vid åldrande försämras hudens elasticitet och läpparna ändrar utseende på olika sätt. Huden runt munnen får en sämre spänst och det uppkommer rynkor. En effekt av åldrandet är också att läppkonturen suddas ut och att den minskade spänsten påverkar mungiporna och ger ett surare utseende. Även medfödd form och volym på läppen kan också ibland korrigeras* med läppkirurgi.

Om du vill ha en läppförstoring

Vid ett första besök hos oss träffar du en plastikkirurg i Malmö som lyssnar på dina önskemål kring en läppförstoring, går igenom operationen och svarar på dina frågor. Då får du även information om vad en läppförstoring i Malmö kan kosta, våra väntetider mm. Du kommer också att få fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd och eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Det är viktigt att du har realistiska förväntningar på läppkirurgi och får information om vad som kan förbättras vid en läppförstoring. Om du väljer att gå vidare med en operation i Malmö så hjälper vi dig att boka en operationstid.

*Vi vill understryka att en läppförstoring inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.