Ansiktslyft

Med vår tjugoåriga erfarenhet så är vi experter på ansiktslyft på AK Nygart i Malmö. Ett ansiktslyft är ett sätt att få tillbaka lyster och ungdomlighet i ansiktet. Med åren förlorar huden och hudvävnaden elasticitet, huden blir slapp och rynkig och många får lös hud på halsen. Rökning och solning bidrar till att påskynda den naturliga åldringsprocessen. Resultatet är att du ser äldre och tröttare ut än du kanske känner dig.

Vad är ett ansiktslyft?

Huden mister med tiden sin elasticitet och spänst och det uppstår rynkor och påsar. Förändringarna beror på både arvsanlag och yttre faktorer som rökning, alkohol, kost, motion, solvanor och viktförändringar. Ett ansiktslyft görs för att ge en slätare hud och ett piggare intryck*.

Vid ansiktslyft kan man framförallt påverka hakan och halslinjens utseende. (Finrynkighet runt munnen kräver särskilda åtgärder som hudslipning, peeling eller laser.) Resultatet efter ett ansiktslyft blir en jämnare hud, som ger ett mer ungdomligt intryck.

Vad händer hos oss?

Vid ett första besök hos oss i Malmö träffar du en plastikkirurg som lyssnar på dina önskemål, går igenom operationen och svarar på dina frågor kring ett ansiktslyft. Det är viktigt att du får information om vilka områden som kommer att förbättras vid en ansiktslyftning och att bedöma hudens elasticitet. Det är viktigt att du har realistiska förväntningar och får information om vilka områden som kommer att förbättras vid ett ingrepp.

Vid besöket får du även information om vad ingreppet kan kosta, våra väntetider för ansiktslyft i Malmö mm. Du kommer också att få fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd och eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Om du väljer att gå vidare med ett ansiktslyft hjälper vi dig med en tid som passar dig samt en tid för konsultation hos en av våra plastikkirurger i Malmö.

Ansiktslyft i kombination med andra behandlingar

Ansiktslyft kan kombineras med ögonlocksplastik och fettsugning under hakan. Om rynkorna är lätta till måttliga eller om huden är slapp är laserterapi ett alternativ. Tala med våra erfarna läkare om vilken lösning som bäst uppfyller dina behov och förväntningar.

*Vi vill understryka att ett ansiktslyft inte garanterar samma resultat för alla. Detta är individuella behandlingar vars resultat varierar från person till person.