AK NYGART INTRODUCERAR TOPPKLASSIGA ROBOTKIRURGER

skrevet af AK Nygart D. 1 april, 2018 KL. 10:25 - 0 kommentarer

Vill du ha nya bröst till sommaren? Få en snabbare och effektivare operation med en robotläkare!

AK Nygart i Malmö har haft en enorm framgång de senaste åren och måste därför effektivisera sin verksamhet, menar COO Helle Hillingsø. Robotkirurgi har använts i många sammanhang, särskilt på Universitetssjukhuset i Lund, där projekt drivits i flera år där läkare ersatts med artificiell intelligens. Enligt dessa studier så är robotarna mer noggranna och operationen har visat sig vara 73% snabbare.

“Vi måste leta efter nya lösningar för att kunna operera alla som söker sig till oss.”
De senaste åren har vi fått en enorm förfrågan om bröstförstoringar, vi har inte nog med plastikkirurger för alla patienter som vill operera sina bröst hos oss. Vi måste hitta andra alternativ för att kunna hjälpa alla som söker sig till oss, menar Helle Hillingsø, COO för AK Nygart.

Därför har AK Nygart beslutat sig för att applicera BreastByTechnology, en innovativ ny form av kirurgi som utförs av robotar drivna av solceller. Det är ett nyskapande sätt att arbeta, och testpatienter har häpnats över robotläkarnas effektiva och utmärkta behandling.

Plastikkirurgern är överens
Robotkirurgerna är en ny satsning, men kommer definitivt stanna kvar i verksamheten, enligt plastikkirurgerna på AK Nygart. Kunderna hittills har upplevt enastående resultat, minimal risk och är överlag otroligt nöjda. Det råder ingen tvekan om att denna teknik är utmärkt och vi är stolta över att AK Nygart är de första att förankra Beauty By Science, och introducera robotkirurger.

Vill du höra mer om bröstförstoringar gjorda av robotar? Mejla oss på info.nygart@ak för att boka en gratis konsultation till bröst med en robot.

* Breast By Technology är godkänd internationellt och av EU.