KVINNOR VET BÄST

skrevet af Sarah Thomsen D. 6 mars, 2018 KL. 12:40 - 0 kommentarer

Sanningen är att kvinnor vet bäst. Det vet specialistkliniken AK Nygart bättre än någon annan. AK Nygart utför årligen 2000 bröstförstoringar, utbyte av implantat och bröstlyft.

Vi har mer än 20 års erfarenhet och lever på vårt goda rykte och på rekommendationer. Våra nöjda kunder rekommenderar oss mer än gärna till sina väninnor, mödrar, systrar och andra bekantskaper efter avslutad operation och ett fint resultat.

För om sanningen ska fram, vem kan väl bättre bedöma ett slutligt resultat av en bröstförstoring än kvinnan själv?

Popularitet och efterfrågan har gjort att danska Nygart och svenska Akademikliniken sammanfogas till AK Nygart i Akademiklinikens lokaler i Malmö.

AK Nygart kommer att fortsätta leverera samma fina resultat, servicenivå, trygghet och expertis som vi alltid gjort.

’Kunderna efterfrågar våra tjänster för att vi under många år hållit mycket hög standard och ger kunden ett fint resultat. Vi arbetar ständigt på att förbättra och vidarutveckla oss.

Vi arbetar bara med de bästa leverantörerna och våra kirurger håller mycket hög klass. Resultatet känns och ser naturligt ut. Det är bland annat därför många av våra kunder kommer till oss på muntliga rekommendationer från andra. Det är en position som vi är otroligt stolta över, och som vi värnar om och har ett stort ansvar för,’ säger Helle Hillingsø COO hos AK Nygart.

AK Nygart firar sammanslagningen i Malmö med öppningsfest på Internationella kvinnodagen torsdagen den 8 mars mellan 16-19. Tillsammans får vi uppleva en konstutställning med kvinnan i fokus genom mer än 600 år.’

Välkommen till Einar Hansens Esplanad 29 i Västra hamnen Malmö

Har vi fångat ditt intresse?

Mer information hittar du på vår hemsida; www.aknygart.se och på #KvinnorVetBäst

Här kan du också boka ett första mottagningsbesök.

För ytterligare information kring öppningsfesten kontakta Sarah Thomsen via st@nygart.dk