”Jag grät av lycka när jag såg mig i spegeln imorse” Intervju med Sindy Niklasson

skrevet af AK Nygart D. 16 maj, 2018 KL. 09:37 - 0 kommentarer
Sindy niklasson efte roperation hos AK Nygart

AK Nygart intervjuade influencern Sindy Niklasson efter hennes bröstlyft och bröstförstoring som hon livesände via AK Nygarts instagram igår. Vi pratade om hur det känns att få göra något hon drömt om i tio år, och hur det påverkar ens liv (och sexliv) att inte vara nöjd med sin kropp.

Hur känns det idag efter operationen?

Jag är så lycklig! Jag har skickat bilder till alla mina vänner på mina nya bröst och jag grät imorse, för jag är bara så otroligt glad. Det har jag även delat på instagram så att folk verkligen kan se hur bra det blev.

Så underbart att höra. Du visar ditt liv på instagram – som influencer, modell, laserterapeut, och hängiven mamma till dina två fina barn. Vad brukar folk ha för fördomar om dig?

Att jag är en kall dryg människa som aldrig ler haha, så de blir så chockade när de träffar mig och ser hur trevlig och glad jag är i verkliga livet. Det finns en uppfattning om att jag inte sköter mig, på grund av mitt förflutna. Men människor förändras, så det är synd när folk fortfarande utgår ifrån den man var för fem år sedan.

Vad betyder utseende för dig?

Mitt utseende påverkar min livskvalité och mitt humör. Om jag mår dåligt så kan jag exempelvis byta hårfärg, för jag tycker det är kul. Jag är precis som alla andra och har skavanker som jag inte tycker om med mig själv. Men jag vill belysa det faktum att man kan ändra det, om man själv vill. Även om många säger att det är samhället som tvingar mig. Så vet jag att jag gör det för mig själv, och för att det gör mig lyckligare.

https://www.instagram.com/p/Biyyb--AwMT/?taken-by=aknygart.se

Före bild

Hur länge har du tänkt på att göra brösten?

Den formen jag har nu har jag drömt om i tio år. Det är otroligt att jag äntligen fått exakt de brösten jag vill ha. Thomas fick verkligen till det perfekt och exakt så som jag ville ha det. Innan jag gjorde mina bröst kunde jag titta på mig själv i spegeln och börja gråta för att jag mådde så dåligt över min kropp.  Idag såg jag på mig själv i spegeln och brast ut i gråt av glädje, det var en helt sjuk känsla.

Hur har det påverkat dig att vara missnöjd med din kropp?

Oavsett vad folk säger så är det enorm ökning i livskvalité för mig att tycka om min kropp. Att hela tiden må dåligt över hur man ser ut är fruktansvärt. Dessutom så är jag öppen med hur det faktiskt påverkat mitt sexliv. Jag kunde inte ta för mig under sex för att jag mådde så dåligt över mina bröst. Det är hemskt att inte känna sig helt fri när man har sex. Och jag vet att många mammor känner likadant. Så nu är jag glad över att få tillbaka mitt sexliv haha! (skrattar).

sindy niklasson opereras på AK Nygart

Under operationen hos AK Nygart som livesändes

sindy niklasson AK Nygart

Sindy blir ritad på innan operationen av plastikkirurg Thomas Jonsson

Varför ville du göra det hos AK Nygart? Det kommer till Malmö för att göra det?

Jag hade träffat fyra olika plastikkirurger, och när jag väl mötte Thomas från AK Nygart så klickade det direkt. Jag kände mig så otroligt trygg. Han var så noggrann, lyssnade, berättade om alla risker och gav mig helt enkelt ett otroligt bra intryck av AK Nygart och hur ni jobbar. Lokalerna var så vackra och all utrustning är så avancerad. Jag kollar alltid upp allt. Dessutom var det viktigt för mig att kliniken använder Motiva implantat, de är de absolut bästa implantaten på marknaden och jag hade aldrig kunnat tänka mig något annat.

Vad är din reaktion från andra kring ditt beslut och hur ser du på kritiken du får?

Jag har inte fått några negativa reaktioner alls, det är bara positivt. Min familj och vänner vet att detta inte är ett hastigt beslut. Jag har tänkt på detta varje dag i tio år och förberett mig för operationen i flera månader. Jag har varit supernoggrann när jag valde mina implantat och klinik. Det finns de i min närhet som inte själv hade velat operera sig, men ändå stödjer mig, för de förstår hur mycket det betyder för mig. Jag har världens finaste vänner, de har varit ett fantastiskt stöd.

Är du intresserad av att boka en GRATIS konsultation* för bröstlyft och bröstförstoring? Boka en tid HÄR med en av våra skickliga plastikkirurger och följ oss på instagram för mer bilder HÄR. 

*Om du inte opererat brösten innan