BRÖSTFÖRSTORING FÖR VÅRA PATIENTER I HALLAND

AK Nygart erbjuder patienter i Halland möjligheten att ansöka om vårt ränte-och avgiftsfria lån och utföra sina operationer hos oss här i Malmö.

Om du bor i Halland så kan du lätt ta dig till vår klinik i Malmö via bil eller smidigt via Skånetrafiken eller SJ tåg.

Vid exempelvis en bröstförstoring finns möjlighet till övernattning hos AK Nygart så att du enkelt kan ta dig hem till Halland nästa dag via kollektivtrafiken eller bli hämtad via bil. Du kan inte köra själv på ett par dagar efter din operation.

infokväll hos AK Nygart

På AK Nygart i Malmö är vi experter i kosmetisk bröstförstoring som vi erbjuder till patienter från Halland. Vi utför omkring 1000 bröstförstoringar om året. Våra plastikkirurger har lång erfarenhet av kosmetisk bröstförstoring.

Bröstförstoring med bröstimplantat är en av de mest eftertraktade kosmetiska operationer överhuvudtaget. Antalet utförda bröstförstoringar i Skåne och övriga Sverige ökar snabbt. Det är vår erfarenhet att patienterna är mycket nöjda med resultaten av deras bröstförstoringar. Vi är stolta över vår höga patienttillfredsställelse i Malmö.

Säker bröstförstoring

Funderar du på bröstförstoring med implantat ska du veta att säkerheten och kvaliteten på bröstförstoringen är bättre än någonsin. Nu är det enklare, säkrare och mer vanligt att genomgå en bröstförstoring med implantat jämfört med bara för 5 till 10 år sedan.

FINANSIERINGSHJÄLP

AK Nygart erbjuder i samarbete med MoneyGo en möjlighet för våra patienter i Halland att få sin bröstförstoring på avbetalning inkl. 5 års trygghetsgaranti fr. 1 499 kr / mån ränte- och avgiftsfritt. Läs mer.

Så går det till:

  1. Fyll i en icke-bindande låneansökan online – få besked direkt!
  2. Signera med ditt mobila Bank ID.
  3. Meddela din klinik om att du avser att få lån till bröstförstoring på avbetalning.
  4. När du kommer till kliniken visar du bara upp din legitimation.

Ansök online – få svar direkt: