Om AK Nygart i Malmö - Tidigare kallat Akademikliniken

På AK Nygart i Malmö, tidigare kallat Akademikliniken i Malmö, utför vi estetisk plastikkirurgi i toppmoderna lokaler i Västra hamnen. Vi erbjuder en hög kvalitet och medicinskt säker vård med ett optimalt behandlingsresultat.

I februari 2018 gick Akademikliniken i Malmö och Nygart Privathospital i Köpenhamn ihop till en gemensam klinik under namnet AK Nygart i Malmö.

Detta är för att ha ett gemensamt varumärke i Öresundsregionen – Akademikliniken i Malmö blir AK Nygart Malmö. Hud- och injektionsverksamheten heter dock fortsatt Akademikliniken Malmö.

Alla våra kirurger på AK Nygart är specialister inom plastikkirurgi och vår narkosläkare är specialist inom intensivvård och anestesisjukvård. Alla våra sjuksköterskor har specialistkompetens inom operations- och/eller anestesisjukvård och samtlig personal har lång erfarenhet inom sina respektive specialiteter. Akademikliniken i Malmö är nu endast fokuserad på skönhets- och hudinjektioner, och AK Nygart är det kirurgiska centret.

Vårt fokus på AK Nygart i Malmö är på dig som kund.  Vi vill att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen och känna dig nöjd med dig själv.

AK NYGART MALMÖ
EINAR HANSENS ESPLANAD 29
211 75 MALMÖ

Org.nr: 5565460655

E-post: info.nygart@ak.se

Tlf.: 040-26 30 00

Bröst gjorda hos AK Nygart i Malmö